14 Feb 2019

Tip Nak Bermaksiat Di Malam Valentine

Kondom Malam Valentine



Sempena hari valentine, aku nak kongsikan sikit tip bagi mereka yang dah plan nak bermaksiat pada malam valentine.

Selain korang cari port yang selamat dari diserbu, tolong guna kondom kalau nak kongkek.

Tak kisah korang straight ke, gay ke, nak 3some ke, nak orgy ke, sila pakai kondom.Yang perempuan, kalau dah terlanjur dengan partner kau dan jantan tu tak pakai kondom, esok pagi pergi farmasi, beli Pill after Morning.

Bukan apa.

Aku tak nak kebodohan korang diwarisi oleh anak-anak hasil ketelanjuran korang.Tak sian ke dekat dorang bila dah besar nanti kena ejek dengan member kata dia 'anak zina'?

Jangan Berzina Sampai Kena HIV


Siapa aku nak halang korang beromen dan mengongkek, sebab takde orang beromen nak bagitahu orang.

Lain la kalau korang kantoi, baru aku tau.

Tapi aku boleh bagi nasihat untuk korang play safe.


Jangan kerana nak kepuasan 1 malam, korang merana seumur hidup kena HIV dan to girl lepas 9 bulan bayi bersepah kena buang.


JANGAN SESEKALI PERCAYA PERKATAAN I’M CLEAN or I PANCUT LUAR.
Please! Please! please! Prevention is better than cure.

No comments:

Post a comment