14 Feb 2019

Tip Nak Bermaksiat Di Malam Valentine

Kondom Malam Valentine



Sempena hari valentine, aku nak kongsikan sikit tip bagi mereka yang dah plan nak bermaksiat pada malam valentine.

Selain korang cari port yang selamat dari diserbu, tolong guna kondom kalau nak kongkek.

Tak kisah korang straight ke, gay ke, nak 3some ke, nak orgy ke, sila pakai kondom.Yang perempuan, kalau dah terlanjur dengan partner kau dan jantan tu tak pakai kondom, esok pagi pergi farmasi, beli Pill after Morning.

Bukan apa.

Aku tak nak kebodohan korang diwarisi oleh anak-anak hasil ketelanjuran korang.Tak sian ke dekat dorang bila dah besar nanti kena ejek dengan member kata dia 'anak zina'?

Jangan Berzina Sampai Kena HIV


Siapa aku nak halang korang beromen dan mengongkek, sebab takde orang beromen nak bagitahu orang.

Lain la kalau korang kantoi, baru aku tau.

Tapi aku boleh bagi nasihat untuk korang play safe.


Jangan kerana nak kepuasan 1 malam, korang merana seumur hidup kena HIV dan to girl lepas 9 bulan bayi bersepah kena buang.


JANGAN SESEKALI PERCAYA PERKATAAN I’M CLEAN or I PANCUT LUAR.
Please! Please! please! Prevention is better than cure.

17 Mar 2016

Kaki Suka Jilat Bos, Nak Apa Sebenarnya?


Yang jenis suka jilat bos ni dia dapat apa sebenarnya?

Dapat jadi owner syarikat ke macam mana ?.

Kalau takat naik pangkat atau naik gaji tu usah la dikejarkan sangat. Lain lah kalau sekali jilat 100k dalam tangan. Berbaloi lah jugak.

Takat naik gaji rm100, henti kan la.

Ok, Bye......!!!!!!

21 Feb 2016

Kenapa Anda Perlu Jadi Doktor?

Kenapa Anda Perlu Jadi Doktor?

Dulu aku pernah bercita-cita nak jadi doktor.

Tapi aku batalkan niat, bila orang sekeliling takut nak jumpa doktor hensem macam aku.

Nanti viral,

Ramai pula bini-bini orang nak mengangkang depan aku.

Choiiiii......

28 Dec 2014

Gadis dan Ular

Gadis dan ular

Lagi ok dari gadis dengan buaya darat.

Terpeluk, melilit, membelit, merayap, me...... (korang tambahlah sendiri)

30 Oct 2014

Beza Kawan Baik Dengan Kawan Biasa


Kawan Biasa

"Kawin nanti jangan lupa ajak aku"
"Boleh nanti aku ajak"

Kawan Baik

"Kawin nanti jangan lupa ajak aku"
"Gila x ajak, nanti sape nah basuh pinggan"

24 Oct 2014

Malaysia Banyak Hasilkan Pakar Dalam Sekelip Mata


Bila MH370 hilang .. akan wujudlah ramai pakar aviasi, malah pakar lautan dalam.
Bila MH17 kena tembak, ramailah pakar politik dan senjata.
Bila keluar isu Mekdi penyalur dana Israel, maka wujudlah pakar ekonomi.
Bila keluar isu pegang anjing, maka wujudlah ramai pakar Mazhab Shafie .....
****
Walhal, tak pernah sekali dalam hidup naik kapal terbang.
Walhal, tak pernah pun tahu rupa peluru berpandu darat ke udara.
Walhal, tak pernah pun tengok buku akaun kewangan Mekdi.
Walhal, tak ikut pun Mazhab Shafie dalam bab-bab yang lain.


7 Oct 2014

Pesta Arak di Bandaraya Shah Alam


Bandaraya Shah Alam bukanlah tempat pesta untuk minum arak!!

Kerana kita semua maklum 90% penduduk muslim yang mendiami kawasan tersebut.

Ia tidak wajar sama sekali walaupun kita semua maklumi kilang arak antara yg terbesar berada di bumi itu, tetapi dosa mereka yang terdahulu biarlah mereka yang menanggungnya, tugas kita pula menjadi WAJIB mencegah kemungkaran yang akan datang.

Biar pun mereka bukan muslim,

Mereka wajib memahami keadah hidup bermasyarakat, tiada agama membenarkan ummatnya menjadi mabuk, menjadi peliklah muslimnya jika ada muslim yang mengaku ia muslim menyatakan diatas nama kebebasan dibenarkan mereka!!

Muslim apa sebegitu??

** Aku copy paste je ini. Untuk peringatan bersama.