21 Jul 2014

Wanita Seksi Berjubah


Jubuh semakin menjadi pilihan kaum wanita untuk menampakan ciri-ciri muslimah pada diri mereka.

Malangnya...

Tak semua jubah macam sesuai diperagakan.

Lebih kepada memperagakan bentuk tubuh berbanding jubah itu sendiri.

Silap hari bulan,

Makin ramai yang bernafsu melihat anda yang berjubah. Maka elakkan memilih jubah yang tidak sesuai. Walaupun ianya cantik.

Belum tentu cantik di mata lelaki yang memandangnya.


5 comments:

  1. yang penting pemilihan kain tu..kalau lycra atau jersey(bukan jersie bola) memang melekap.lagi-lagi kalau yang berisi..juling mata pak haji!

    ReplyDelete
  2. salam. baru plan nak beli jubah hehehehe tapi takda la jubah yang sampai tonjolkan bentuk tubuh..huuhu

    ReplyDelete
  3. Sekarang memang ramai camni kan. Nad takde satu pun jubah T.T

    ReplyDelete
  4. betul tu. en suami pon mcm tk kasi beli jubah. tp sebenarnye kene tgk material dan kena la pandai cover the aurah dengan kain dalam or what so ever kan..

    ReplyDelete
  5. nak pakai jubah boleh tapi pastikan material yang sesuai dan pakai kain dalam tebal...

    ReplyDelete