23 May 2014

Blog Berwajah Baru


Aku bukan pandai sangat pasal blog, design blog atau tulis blog.

Tapi tak salah jika nak belajar.

Kalau rasa malas nak belajar, korang boleh tiru macam aku. Cari orang yang boleh buatkan untuk kita. Akhirnya...

Ok, ini rupa blog aku sekarang (sedangkan sudah 3 minggu blog bertukar jawah)

Kalau dulu, blog aku ini putih suci bersih je. Orang nak datang pun macam nak tak nak je (Macam la ada yang nak datang baca blog aku ini kan)

Terima kasih dekat korang yang sudi singgah blog aku ini.

Adiossss.....!!!!

** Blog ini design oleh Ucu Sheda - Koleksi design blog.


8 comments:

  1. Nice :)

    anyway you have a great blog, do you mind visit mine ? awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. seriously lawa design ni. Simple and kemas.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. maaf masih baru dalam dunia blog. Ini pun upah orang untuk design.

      Delete
  3. Cantik blog ini, nampak macam ramai yang datang ke blog ini. Bagus...

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih juga Bro sebab sudi singgah blog saya.

      Delete
  4. perghhhh... memang awesome blog ni.. !! siapa tak kenal sheda ucu, kalau sebut nak design blog mesti org cari dia.. heee... deno skrg dah kurang mendesign blog, focus kat tempahan men"doodle" lak.. takut tak sempat nak siapkan tempahan blog, so hold dulu.. muehehe ^^

    BTW, tahniah sbb blog ni lain dari yg lain designnya^^

    p/s: errr.. jawapan kat blog deno.. umur deno.. muehehe dah tua deno lahir tahun 89

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. harap sudi datang selalu je blog saya. nampak lain kan blog ini. Dulu warna putih saja.

      err.... muda lagi, tapi nampak macam budak sekolah lagi.

      Delete