4 Aug 2014

Bila Ex Girlfriend Buat Open House


Bila Ex Girlfriend buat open house.

Kita datang, mungkin family atau adik beradik dia ajak. Tak manis pula, orang dah ajak kita tak datang.

Ex datang dekat dan berbisik,

"Aku nak kau balik"

"Erm......" itu sahaja dapat dibalas.

Balik rumah, atas katil dok fikir.

Dia nak aku balik kepada dia, atau dia nak suruh aku balik.

Tidur je la, esok lusa harap ada open house lagi.

** Harap ex-ex aku tak terasa. Ini cerita aku copy dari twitter dan edit sikit.

Tapi kalau korang nak buat Open House, jemput je aku. Jangan pula korang bisik "Aku nak kau balik" dekat aku.


2 comments:

  1. Replies
    1. Kalau benar.... biar aku yang buat open house dan dorang yang datang. Boleh aku bisik macam tu

      Delete